Over InktVergelijker.nl

Onze werkwijze

Wat kan InktVergelijker.nl voor u doen?

Op InktVergelijker.nl vergelijkt u de prijzen, verzendkosten en klantenervaringen van meer dan 6000 printers en bijbehorende cartridges en toners bij verschillende webwinkels. Zo kunt u vergelijken op de punten die u belangrijk vindt. Misschien hecht u veel waarde aan de laagste prijs van een product, of misschien vindt u een goede beoordeling van een winkel juist belangrijk. Op InktVergelijker.nl vergelijkt u het allemaal!

InktVergelijker.nl verkoopt zelf geen producten, maar verwijst u door naar de aangesloten webwinkels. Van deze webwinkels ontvangen wij dagelijks actuele informatie over de prijzen. Dit in combinatie met de verschillende verzendopties en kosten, klantervaringen en keurmerken per webwinkel zorgt dat u een goede keuze kunt maken.

Heeft u zelf al ervaring met één of meerdere webwinkels in toners en cartridges? Voeg uw ervaring(en) dan ook toe op InktVergelijker.nl en help andere bezoekers bij het kiezen.

Precies vergelijken, geen appels met peren

Wij vergelijken inktcartridges en toners op basis van de streepjescode, de zogenaamde EAN code. Deze codes zijn uniek en u weet dan zeker dat u bij de verschillende webwinkels geen appels met peren vergelijkt. Zoekt u bij ons een specifiek product? Dan krijgt u dat product ook te zien. Het product dat u ziet is bij alle getoonde winkels beschikbaar.

De zoekresultaten worden bij ons gegeven voor zowel originele als eigen merk producten van de aanbieders en worden gesorteerd op prijs. U kunt zelf op andere aspecten sorteren.

De consument bepaalt, de webwinkel betaalt

InktVergelijker is commercieel, maar tegelijk ook onafhankelijk. Wij proberen als intermediair voor u als bezoeker zo veel mogelijk webwinkels te bieden om zelf een keuze te maken op basis van prijs, verzendkosten en reputatie. Naast bekende organisaties, geven we ook nieuwkomers op de markt graag een kans.

Per gerealiseerde verkoop krijgen wij een vergoeding van de inkt-webwinkel. Dat betekent dat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel staat. Niet het bezoekersaantal, maar goede service en duidelijke informatie geven is ons voornaamste doel.

Over InktVergelijker.nl

InktVergelijker.nl is gestart in 2004 met het vergelijken van de cartridge en toner prijzen van verschillende online webwinkels. In deze zeer specifieke markt heeft InktVergelijker.nl zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van prijs informatie voor consumenten die nieuwe printersupplies willen aanschaffen.

InktVergelijker.nl is een onafhankelijk bedrijf en streeft ernaar om een zo neutraal mogelijk overzicht te bieden van prijzen een aanbieders op het gebied van cartridges en toners voor een breed scala aan printers.

InktVergelijker.nl is onderdeel van Vergelijk Media BV.