Nieuwe serie HP printers voor MKB branche

| Meer
Nieuwsbericht: Officesavers

In april 2012 komt HP met een serie nieuwe printers op de markt, bedoeld voor de MKB-sector. Deze printers vallen op door hun hoge snelheid en de mogelijkheid om te printen vanaf smartphone of tablet op welke locatie dan ook, indien er een internetverbinding en HP ePrint account voor handen is.

Volgens HP zijn de afdrukken van de printers nog minder gevoelig voor water, vervagingen en markeerstiften. Deze resistentie danken de Officejets aan de nieuwe Officejet Pigment Ink technologie en aan het gebruik van het ColorLok papier.

De vernieuwde HP Officejet serie zal bestaan uit:

Officejet 6600
Deze allrounder heeft een printsnelheid van 14 pagina's per minuut (zwart/wit) en 8 pagina's per minuut (kleur), geautomatiseerde documentinvoer (ADF), touchscreen (2,6 inch) met mogelijkheid tot het installeren van zakelijke apps en ondersteunt WIFI (2,4 GHz).
Prijs: €149

Officejet 6700 Premium
Deze snelheidsduivel print 16 pagina's per minuut (zwart/wit) en 9 kleurpagina's per minuut, heeft een USB-ingang, ethernetverbinding en een module voor dubbelzijdig printen. Verder beschikt de 6700 Premium over dezelfde functies als de 6600.
Prijs: €179

Officejet 4620 e-All-In-Ones
De 4620 is voornamelijk bedoeld voor kleinere bedrijven. Hij beschikt over alle belangrijke functie zoals faxen, scannen en kopieren. De afdruksnelheid is 8 pagina's (zwart/wit) en 7,5 pagina's (kleur) per minuut. Opmerkelijk aan de Officejet is dat hij 100% recyclebaar is!
Prijs: €119

Officejet 6100 ePrinter
HP's instapmodel beschikt nog steeds over uitstekende functies. De printer kan draadloos of niet-draadloos gebruikt worden en drukt respectievelijk 16 en 9 pagina's per minuut af.
Prijs: €99