Nieuw: Canon Pixma MX375, Canon Pixma MX435 en de MX515

| Meer
Nieuwsbericht: Officesavers

Printerfabrikant Canon komt met een drietal nieuwe all-in-one printers in de Pixma lijn. De Canon Pixma MX375, Canon Pixma MX435 en Canon Pixma MX515 beschikken onder meer over een hoge printsnelheid en extra grote Canon XL-FINE inkt cartridges.

Printen kan namelijk met maximaal 8.7 (zwart-wit) of 5.0 (kleur afdrukken) pagina's per minuut met de MX375, of zelfs 9.7 en 5.5 per minuut met de twee andere modellen voor respectievelijk kleuren of zwart-wit afdrukken. Alledrie bieden een maximale afdrukkwaliteit van 4800dpi, bijvoorbeeld voor het afdrukken van scherpe foto's.


De Canon MX515 en MX435 bieden daarbij de mogelijkheid om te printen Wifi, zodat de gebruiker toegang heeft vanaf mobiele apparatuur en overal in huis kan printen. Het topmodel biedt daarbij ook dubbelzijdig afdrukken, opslaan op geheugenkaarten en USB-stick in PDF en specifieke functies voor het delen van afdrukken en scans met meerdere systemen in het netwerk.

Canon heeft verder een zogenaamde document feeder opgenomen, waarmee het scannen, faxen en maken van kopieën van documenten met meerdere pagina's eenvoudiger is geworden.